Toen ik vertelde dat HAVENING direct haar angsten en onzekerheid zou wegnemen was ze zeer sceptisch. Tien minuten later vroeg om de angst weer op te roepen. Ze was enorm verbaasd dat die wegbleef.

Beste zoeker naar geluk en ontspanning,

Ik stel direct maar een paar vragen om zeker te weten of je hier goed zit. Want als we ergens op focussen, laat het dan op het juiste zijn. 

 • Ben jij opzoek naar het vrij zijn van stress? 
 • Of gewoon de dag onbezorgd en zonder gepieker doorkomen? 
 • Of leven zonder dat je angst hebt voor paniek? 

Wanneer je deze vragen met ja beantwoord hebt dat zit je goed. Je kunt dus stressvrij zijn, zonder gepieker en zonder angst. 

Wat is het geheim?

Het is een techniek die HAVENING wordt genoemd.

Deze techniek gebruik ik nu een aantal jaar en het is werkelijk een wondermiddel. Mijn cliënten zijn razend enthousiast en merken altijd direct het positieve effect.

Ervaring van Esther uit Enschede

Bedankt voor deze cursus Havening die ik heerlijk op mijn eigen tempo heb kunnen uitvoeren.

Ik heb er ontzettend veel aan. Waar ik bij mijn vorige therapieën ministapjes maakte, maak ik nu ineens sprongen. 

Het is echt een geweldige mooie techniek. 

Gek genoeg is er is weinig informatie over deze techniek te vinden. Niet eens een boek. Ik ben daarom zo blij dat jij er een cursus van gemaakt hebt. 

Jouw cursus geeft heel duidelijk uitleg over waar de oefening voor is, hoe je het moet gebruiken. 

Heel verhelderend en ook duidelijk zijn de voorbeeldfilmpjes bij elke oefening. Bedankt voor zowel de training als voor de begeleiding.

Groetjes, 

Esther (Enschede)

Ik zet Havening al 5 jaar in

Vanaf 2007 help ik mensen om van angsten, fobieën, trauma’s en  PTSS af te komen. Hier gebruik een aantal zeer effectieve technieken voor. Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met Havening.

De videobeelden spraken voor zichzelf. Mensen met hevige trauma’s en angsten raakten als sneeuw voor de zon hun problemen kwijt. Ik kocht de opleiding en voor ik het wist vloog ik naar Spanje. Een week lang training en heel veel waardevolle technieken rijker. Wat een rijkdom en wat fijn dat ik ook op deze manier mensen kan helpen.

Vanaf de eerste dag, en dat is dus alwaar 5 jaar geleden, ging ik deze techniek met anderen delen. 

Delen in mijn praktijk tijdens bijna elke behandeling, en nu ook via de cursus. Nu kan iedereen dit kan leren in haar of zijn eigen tijd en op elk moment. 

Het mooie aan Havening is dat het kinderlijk eenvoudig is.  Je kunt het alleen doen. Een sessie kost je dan slechts 10 minuten. Daarnaast kun je ook anderen helpen, bijvoorbeeld je partner of kinderen. 

Het zou zo mooi zijn als jij ook deel uitmaakt van een groeiende groep mensen die oude angsten, trauma’s of fobieën wegnemen met een veilige techniek, in plaats van medicatie. 

Simpele methode die iedereen kan leren

Self-Havening

“Hè??? Hoe dan??

Even een kort verhaal: Dit gebeurde bij mijn eerste klant (Iemand die paniekaanvallen had en steeds meer angst voor de angst kreeg). Ik vertelde haar over mijn nieuwe techniek en of zij dit ook wilde. 

Ze keek me wat argwanend aan, maar stond me toe om het te doen. 

Ik vroeg haar een eenvoudige, maar toch storend “iets” te nemen dat haar geregeld angsten bracht. 

Ze wist wel iets. Ik vroeg haar hoe erg het was op een schaal van 0-10. 

Waarbij 0 een ei bakken is (als jij dat ook makkelijk vindt 😉 en 10 ongelooflijk erg. Ze gaf aan dat het 6 á 7 was. Ik startte de Havening techniek.

Na ongeveer 5 minuten vroeg weer een cijfer tussen 0-10 te geven. 

Stomverbaasd en met een lach op haar gezicht zei ze dat het weg was. “Hè??? Hoe dan??

Vraagteken - Hoe dan

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. 

Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Ik weet wat jij meemaakt

Ik heb best een onrustige jeugd meegemaakt. Toen ik pas 6 was kreeg mijn vader te horen dat er een tumor was gevonden in zijn hersenen. Een zware operatie volgde. 

Daarna was niets meer hetzelfde en zul je begrijpen dat dit z’n invloed heeft gehad op ons gezin en het opgroeien als jonge knul. Op mijn 12de overlijdt mijn vader aan een dubbele hersenbloeding. 

Ik weet niet wat dit allemaal met me gedaan heeft en of dit de reden was dat ik op mijn 42ste paniekaanvallen kreeg. Nooit verwacht. Ze kwamen voor mij echt uit het niets. 

Op mijn 42 had ik een goed lopend bedrijf met 50 medewerkers en vestigingen in het buitenland. Ik werkte hard, reisde veel voor mijn bedrijf en leefde voor de zaak. 

Maar het leek wel of ik moest presteren. Voor wie? Misschien nog voor mijn vader die zo jong stierf en een groot gemis was. Wilde ik nog die erkenning?

Ik ben dus net 42 en rij op de N11 bij Alphen aan den Rijn. En plots trekt er een voor mij onbekende kracht aan mijn stuur. Ik word wazig, zweet, krijg hartkloppingen….. PANIEK.

Met bibberende knieën kom ik op de zaak aan. Ik kende mezelf niet als dat angstige vogeltje achter mijn bureau. 

De angst voor de angst

Ik wilde mezelf bij elkaar rapen en weer doorgaan. Maar op de volgende dag, op dezelfde plek op de N11, gebeurde het weer. Daarna weer en op meerdere plekken en bij andere activiteiten.

Elke dag werd het dus een stukje erger en ik kreeg angst voor de angst. Durfde de weg niet meer op. En dat had weer grote gevolgen voor mijn bedrijf. Mijn zelfvertrouwen verdween als sneeuw voor de zon.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij spookte de doemscenario’s continu door mijn hoofd. 

 • wat als ik niet meer kan werken?
 • wat als het bedrijf failliet gaat?
 • wat vindt mijn vrouw hiervan.
 • wil ze me nog wel?
 • wat vinden mijn vrienden?
 • hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het werd een zwarte periode.

Ik moest zelf de resetknop vinden

Ik ben een eigenwijze kerel. Dat kan zo z’n voordeel en nadeel hebben. Voordeel is dat je vastberaden bent te slagen. Als nadeel je zeggen dat je teveel wilt en over je grenzen gaat. Wellicht is dit wel herkenbaar, toch?

Ik ging in eerste instantie naar mijn huisarts. Je raadt het al… “ga maar aan de kalmerende medicijnen.” 

 • “Uhh.. kan ik hieraan verslaafd raken, dokter?” Nou…., ja!
 • “Mag ik dan wel autorijden, dokter?” Nou….., nee!
 • “Wordt ik dan niet suf”. Zeker!
 • “Ben ik dan nog wel een goede vader voor mijn kinderen” Denk ik wel!

Ondanks dat  mijn dokter medicatie aanraadde nam ik het niet. Ik wilde zelf uitzoeken wat er met mij gebeurd was en waarom die paniek ontstond. 

Ik wilde de logica achter deze “ingewikkelde” materie weten. Wat speelt er in mijn onbewuste waardoor ik in deze toestand kwam.

Ik wilde helemaal niet verslaafd raken, of thuis zitten, suf zijn en al helemaal geen slechte vader zijn. Ik wilde weer mezelf zijn. 

Nu weet ik niet of jij jezelf hierin herkent. In ieder geval wel heel veel van al mijn cliënten.

brein reset

Als je iets aanleert, kun je het ook afleren

Allemaal weten we dat we niet geboren zijn met angsten, paniek, stress, depressies of PTSS. Dit is later in je leven gekomen en vaak onbewust aangeleerd of door een ernstige gebeurtenis (shock).

Maar wacht even…. als het aangeleerd is, kun je het ook afleren. En dit werd mijn slogan. Wat doe ik om in paniek te raken en wat kan ik veranderen waardoor het wegblijft.

Daarnaast onderzocht ik technieken om angsten, paniek, stress, depressies of PTSS op een diepere laag weg te nemen.

En daar was ineens de Havening techniek

En daar was ineens een techniek die ik niet kende: HAVENING. Hier wilde ik alles over weten en vloog naar Spanje om het daar te leren. Deed alle verplichtingen en werd de eerste gecertifieerde practitioner in Nederland.

Ik ging er flink mee aan de slag. Ook bij mijzelf. Op eenvoudige manier pel je laagje voor laagje af. Je voelt je steeds vrijer en krachtiger.

Je haalt namelijk niet alleen de trauma of angst weg, maar je krijgt er ook nog meer zelfvertrouwen bij. Heerlijke bijkomstigheid, toch?

Jeetje wat heeft dit veel gebracht. Ik ben nog steeds eigenwijs en ga voor kansen, maar nu niet gestresst, maar ontspannen en genietend. Dat gun ik jou ook. 

 • Dus niks suf zijn, maar opgewekt.
 • Niet verslaafd aan medicijnen, maar helder van geest en proactief.
 • Niks liggend op de bank, maar in de auto en zaken doen of met de familie weg.
 • Niks afwezige vader of moeder, maar een actieve liefdevolle aanwezige papa of mama.

En wat wil jij? Wil jij net als ik weer die rust in je hoofd en klaar zijn met het gepieker, de angst en paniek? Wil jij ook weer vooruitkijken en richten op een heldere, fijne en frisse toekomst? Een toekomst die vol mogelijkheden zit? Mogelijkheden die nu zichtbaar worden en niet verstopt zijn onder alle negativiteit? De keuze is nu aan jou.

Dr. Ruden - de ontwikkelaar

Dr. Ruden_Havening

Dr. Ruden is een Neurowetenschapper die de Havening Techniek ontwikkeld heeft. In eerste instantie was hij “geïnteresseerd” in EFT. Een oude, Oosterse, techniek om de energie in je meridiaan banen te laten stromen. 

Hij was in eerste instantie helemaal niet positief geïnteresseerd. Hij vermoedde zelf dat het onzin was, totdat hij ontdekte dat het werkte. 

Wat maakte nu dat dit werkte? Hij ging op onderzoek uit.

 • Hoe wordt een trauma vastgezet?
 • Wat is er voor nodig deze weer vrij te maken. 
 • Waar in het brein gebeurt dit?
 • Welke processen vinden er plaats?

Een heel technisch spel en een lange zoektocht. Zijn oplossing is de Havening Techniek (Terug naar een veilige haven). De techniek is zowel geweldig als eenvoudig. Bijna te eenvoudig om waar te zijn.

Ik heb hier dus een cursus van gemaakt die nu ook voor jou beschikbaar is. Ik wil nog even benadrukken dat ik de enige ben in Nederland die dit doet.

Zoals je zult begrijpen is deze digitale cursus een fractie in prijs in vergelijking met wat ik er allemaal in heb geïnvesteerd. 

Het verhaal van Janet

Mijn naam is Janet en schrijf dit verhaal omdat ik wil dat meer mensen dit moeten weten. Vanaf mijn pubertijd loopt ik af en aan bij psychologen, omdat ik dan vastloop. 

Het zijn waarschijnlijk diepliggende trauma’s, want de psychologen konden er niet bij komen. Met praten lukte het niet, dus de medicijnen werden voorgesteld.

Ik heb dus weleens antidepressiva gebruikt, maar dit hielp niet. Ik werd wel rustiger (de bijwerkingen vertel ik even niet), maar de angst bleef als een deken boven me hangen. 

Bij Albert kwam ik via via. Een vriendin vertelde haar ervaring en dus dacht ik laat ik het ook maar eens proberen.

Mijn eerste gedachte bij Albert was – “we hebben het niet over problemen maar over eventuele  oplossingen. Albert vroeg mij of er een specifieke gebeurtenis was die mij negatief raakte. Dat was geen probleem, want daar had ik er meer dan genoeg van 😉

Albert zei: “Oké Janet, ik stel zo een paar vragen en daarna vraag ik jou je verbeeldingskracht te gebruiken”. Ik deed wat hij mij vroeg en voor ik het wist (binnen 5 minuten) vroeg hij om weer eens aan dat nare moment te denken. Maar het was weg! Dat was voor mij heel vreemd.

Nu komt het interessante. Ik zei dat ik niet altijd wist waar het vandaan kwam. Dat was dus geen probleem. Hij paste de techniek aan en ook nu was de verandering te merken. Zonder dat ik wist waar de angst echt vandaan kwam kon ik niet meer bij het gevoel komen. Heerlijk.

Omdat Havening een techniek is die ik ook zelf thuis kan doen,  kan ik steeds momenten van angst of onrust wegnemen. VOORGOED! Het kwam niet meer terug.

Ik ben mijn vriendin echt dankbaar dat zij mij die tip over deze techniek heeft gegeven. Vandaar dat ik deze doorgeef.

Janet.

Jij bent uniek

Ik vind het heerlijk om te ontwerpen. In mijn vorige beroep deed dat met fysieke producten. Nu doet ik dit met mentale uitdagingen.

Jij bent uniek. Er is ook geen specifieke oplossing die voor iedereen geldt. Vandaar dat ik samen met jou een oplossing creëer die voor jou het best werkt. En ook waarmee jijzelf het best werkt. 

Het gaat erom dat jij zelfredzaam wordt en niet afhankelijk van een chemisch pilletje waarvan je niet weet wat het precies doet. Ook wil ik dat je zonder mij jezelf in de beste versie van jezelf kunt brengen. Waar je ook bent en met wie je ook bent.

Deze cursus heb ik ook zo gemaakt dat jij eenvoudig de oefening kunt volgen en voor jezelf in te zetten. 

Cursus Havening

De modules

De online cursus Havening bestaat uit 8 modules. Elke module heeft een introductie video waarin exact wordt verteld waar je de bepaalde techniek inzet. Daarnaast krijg je een instructievideo waarin ik exact laat zien hoe je de Havening handelingen doet en wat je allemaal zegt of denkt.

Module 1, Introductie Havening Techniek
Een duidelijke uitleg over de Havening Techniek en hoe deze in te zetten.

Module 2,Havening Event Techniek (€ 29,70)
Met deze module haal je moeiteloos oude trauma’s en angsten weg.

Module 3, Havening Transpirational Techniek (€ 29,70)
Wanneer jij niet precies weet waar de stress, angst of spanning vandaan komt zet je deze techniek in.

Module 4, Havening Affirmational Techniek (€ 29,70)
Deze module zorgt ervoor dat je oude overtuigingen omzet van negatief naar positief.

Module 5, Havening Hopeful Techniek (€ 29,70)
Maak jouw weerbaarheid groter met de module.

Module 6, Havening Iffirmational Techniek (€ 29,70)
Met deze module zorg je dat je een nieuwe perceptie krijgt op bepaalde negatieve oude patronen.

Module 7, Havening Outcome Techniek  (€ 29,70)
Gek genoeg kun je voor je brein de uitkomst veranderen. De techniek in deze module helpt jou daarbij.

Module 8, Havening Role Techniek (€ 29,70)
Wanneer een bepaald persoon in jouw leven een negatieve rol heeft gespeeld verander je dit met deze module.

 Deze 8 modules verkoop ik voor een stuk lagere prijs dan mijn eigen investering van destijds. Jij bespaart enorm veel, omdat je nu zelf op elk moment Havening kunt toepassing.

Jij krijgt deze aanbieding om jij interesse hebt getoond in mijn eBook en waarschijnlijk actie zult ondernemen om zelf persoonlijk te groeien.

Natuurlijk kun je later op mijn site deze cursus ook bestellen, maar dan betaal je de normale prijs en mis je de bonussen. Dat zou jammer zijn, toch?

Daarnaast wil ik je nu al meegeven dat je 15 dagen gratis met de cursus kunt werken en als het je niet bevalt kun je je investering terugvragen. Geen probleem.

Er zijn standaard dus 8 modules. Als ik deze modules los zou verkopen reken ik er € 29,70 voor. Totaal zou dit dus al 8 x € 29,70 = 237,60

Maar jij krijgt ook als bonus de online cursus “Stop Belemmerende Overtuigingen”. Deze cursus sluit aan bij de cursus Havening.

Onze overtuigingen geven je energie of houden je tegen. Het is dus belangrijk om belemmerende overtuigingen weg te nemen. Deze cursus helpt jou stap voor stap om deze negatieve overtuigingen te elimineren. 

Dit betekent dat je blokkades oplost. wanneer de blokkade weg is, is de weg vrij om verder te groeien en kansen te pakken in plaats van ze te vermijden. 

Wat betekent dat voor jouw toekomst op persoonlijk gebied, werk, gezin of relatie?

De cursus Stop Belemmerende Overtuigingen verkoop ik voor €47,00. Dus Havening plus Stop Belemmerende Overtuigingen is totaal €284,60. Maar jij betaalt dat niet. 

Nog even herhalen

Je krijgt:

Module 1, Introductie Havening Techniek voor €29,70

Module 2, Havening Event Techniek voor €29,70

Module 3, Havening Transpirational Techniek voor €29,70

Module 4, Havening Affirmational Techniek voor €29,70

Module 5, Havening Hopeful Techniek voor €29,70

Module 6, Havening Iffirmational Techniek voor €29,70

Module 7, Havening Outcome Techniek voor €29,70

Module 8, Havening Role Techniek voor €29,70

Online cursus Stop Belemmerende Overtuigingen voor €47,00

Beide cursussen zijn twee jaar op elk moment te bekijken.

Totaal prijs: € 284,60 (niet voor jou hoor – lees even verder)

Bedenk verder nog de voordelen die er zijn met online werken:

 • geen reistijd
 • je leert waar je wilt
 • je leert wanneer je wilt
 • je kunt het anderen leren
 • je kunt het herhalen zo vaak je wilt

Ik investeerde meer dan €2.500,00 in deze cursus en dit was me volledig waard. Maar dat hoef jij niet te doen. Naast de investering van €2.500,00 moest ik ook 30 cliënten behandelen met Havening en hier rapporten van maken en naar de Havening Organisatie sturen om mijn Practitioner Certificaat te krijgen. Deze investering van 30 Havening uren met cliënten en nog 15 uur administratie is ook gelijk aan € 3.750,00.

Dus in totaal investeerde ik €6.250,00 om het ook jou te leren. 

Ik hoop dat jij er snel bij wilt zijn om deze cursus te starten. Niet voor €6.250,00 natuurlijk wat ik het gedaan. Ook niet voor €3000,00 en ook niet voor de €284,60. Wat het 100% waard is.

Nee… als jij NU beslist dan krijg je dit voor slechts €167,00

Garantie

Ga gewoon 15 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Garantie

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Kijk dit krijg je allemaal

Om jouw angst, paniek of trauma weg te nemen is Havening de oplossing. Naast dat je probleem weggaat, krijg je ook meer zelfvertrouwen, een krachtige zelfbeeld en kom je beter voor jezelf op. Al deze positieve eigenschappen hepen je om meer uit je toekomst te halen en gelukkiger te leven.

Dus dit hele pakket niet voor €6.250,00, maar voor slecht een fractie hiervan: €167,00. Dat is nog geen €0,50 per dag. Je krijgt er twee volwaardige cursussen voor. 

Neem nu actie voordat het weg is.

Er is geen enkel risico, omdat je de 15 dagen – niet goed geld terug – garantie hebt.

Als jij tot hier bent gekomen dan:
          + weet je dat je dit wilt
          + dan heb je een vertrouwd gevoel
          + dan geloof je wat de recensies schreven
          + dat je geen geen spijt zult hebben
          + dat deze kans pakken gewoon een “must “ is

Bedankt voor het lezen van deze aanbeveling en waarvan ik hoop dat je deze koopt. Wanneer niet, dan wens ik je heel veel succes en wellicht kan ik een andere keer jou helpen met iets anders. 

Albert Buschgens

Ik hoop dat ik snel met jou mag samenwerken om ook jouw problemen weg te nemen.

Met energieke groet,

Albert
Life Coach Met pit

P.S. 1: Wat je krijgt

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

P.P.S. 2: Wat je mist

Als je dit niet koopt? Wat dan?

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst
          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf
          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie 

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection