"Communicatie is onze begeleiding naar succes, ontspanning, of afgrond en stress..."

Je kent wel de uitdrukking:

Een gedachte maakt een actie en de acties bepalen je bestemming. Met andere woorden: dat wat jij met jezelf communiceert bepaalt voor een groot gedeelte de uitkomst van je leven.

Ik weet dat dit zwaar klinkt, maar wellicht kun je het zelf onderzoeken. Hoeveel acties mijdt jij al heel je leven? Dit kwam echt door je innerlijke stem. De stem die op de achtergrond een negatieve invloed heeft op jouw acties.

Let jij op jouw communicatie? Ben jij bewust wat je allemaal tegen jezelf zegt? Als mensen bij mij in de praktijk komen en ik ben een tijdje met ze bezig, hebben ze in de gaten hoe ontzettend negatief zij tegen zichzelf zijn. Als ik dan vraag: “stel dat je een vriend of vriendin zou hebben die jou zo de grond in praatte, zou je die dan lang in de buurt willen hebben?” 

Je begrijpt natuurlijk dat ze dat niet willen. Dus…. aan de slag met de communicatie. Wat wel en wat niet. Hoe wel en hoe niet. Wat brengt je zo snel mogelijk naar BLIJ zijn, oftewel BEWUST – LEERGIERIG en IJVERIG. deze cursus vertelt je alles stap voor stap.

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. 

Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Ik weet wat jij meemaakt

Ik heb best een onrustige jeugd meegemaakt. Toen ik pas 6 was kreeg mijn vader te horen dat er een tumor was gevonden in zijn hersenen. Een zware operatie volgde. 

Daarna was niets meer hetzelfde en zul je begrijpen dat dit z’n invloed heeft gehad op ons gezin en het opgroeien als jonge knul. Op mijn 12de overlijdt mijn vader aan een dubbele hersenbloeding. 

Ik weet niet wat dit allemaal met me gedaan heeft en of dit de reden was dat ik op mijn 42ste paniekaanvallen kreeg. Nooit verwacht. Ze kwamen voor mij echt uit het niets. 

Op mijn 42 had ik een goed lopend bedrijf met 50 medewerkers en vestigingen in het buitenland. Ik werkte hard, reisde veel voor mijn bedrijf en leefde voor de zaak. 

Maar het leek wel of ik moest presteren. Voor wie? Misschien nog voor mijn vader die zo jong stierf en een groot gemis was. Wilde ik nog die erkenning?

Ik ben dus net 42 en rij op de N11 bij Alphen aan den Rijn. En plots trekt er een voor mij onbekende kracht aan mijn stuur. Ik word wazig, zweet, krijg hartkloppingen….. PANIEK.

Met bibberende knieën kom ik op de zaak aan. Ik kende mezelf niet als dat angstige vogeltje achter mijn bureau. 

De angst voor de angst

Ik wilde mezelf bij elkaar rapen en weer doorgaan. Maar op de volgende dag, op dezelfde plek op de N11, gebeurde het weer. Daarna weer en op meerdere plekken en bij andere activiteiten.

Elke dag werd het dus een stukje erger en ik kreeg angst voor de angst. Durfde de weg niet meer op. En dat had weer grote gevolgen voor mijn bedrijf. Mijn zelfvertrouwen verdween als sneeuw voor de zon.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij spookte de doemscenario’s continu door mijn hoofd. 

 • wat als ik niet meer kan werken?
 • wat als het bedrijf failliet gaat?
 • wat vindt mijn vrouw hiervan.
 • wil ze me nog wel?
 • wat vinden mijn vrienden?
 • hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het werd een zwarte periode.

Ik moest zelf de resetknop vinden

Ik ben een eigenwijze kerel. Dat kan zo z’n voordeel en nadeel hebben. Voordeel is dat je vastberaden bent te slagen. Als nadeel je zeggen dat je teveel wilt en over je grenzen gaat. Wellicht is dit wel herkenbaar, toch?

Ik ging in eerste instantie naar mijn huisarts. Je raadt het al… “ga maar aan de kalmerende medicijnen.” 

 • “Uhh.. kan ik hieraan verslaafd raken, dokter?” Nou…., ja!
 • “Mag ik dan wel autorijden, dokter?” Nou….., nee!
 • “Wordt ik dan niet suf”. Zeker!
 • “Ben ik dan nog wel een goede vader voor mijn kinderen” Denk ik wel!

Ondanks dat  mijn dokter medicatie aanraadde nam ik het niet. Ik wilde zelf uitzoeken wat er met mij gebeurd was en waarom die paniek ontstond. 

Ik wilde de logica achter deze “ingewikkelde” materie weten. Wat speelt er in mijn onbewuste waardoor ik in deze toestand kwam.

Ik wilde helemaal niet verslaafd raken, of thuis zitten, suf zijn en al helemaal geen slechte vader zijn. Ik wilde weer mezelf zijn. 

Nu weet ik niet of jij jezelf hierin herkent. In ieder geval wel heel veel van al mijn cliënten.

brein reset

Als je iets aanleert, kun je het ook afleren

Allemaal weten we dat we niet geboren zijn met angsten, paniek, stress, depressies of PTSS. Dit is later in je leven gekomen en vaak onbewust aangeleerd of door een ernstige gebeurtenis (shock).

Maar wacht even…. als het aangeleerd is, kun je het ook afleren. En dit werd mijn slogan. Wat doe ik om in paniek te raken en wat kan ik veranderen waardoor het wegblijft.

Daarnaast onderzocht ik technieken om angsten, paniek, stress, depressies of PTSS op een diepere laag weg te nemen.

Het verhaal van Esther

Albert vertelt jou niet wat je wil horen maar wat je moet weten. Albert heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bril kon afzetten, ik nieuwe inzichten kreeg en mezelf nieuwe vaardigheden kon aanleren. Ontzettend waardevol. Naast dit alles is Albert als mens inspirerend, krachtig en vooral oordeelvrij. Wanneer je gecoacht wordt kan je je best kwetsbaar voelen aangezien je je onzekerheden blootgeeft. Bij Albert voelde ik me veilig en dat was ontzettend fijn in het proces want alleen dan kan je leren. Albert bedankt voor je tijd, flexibiliteit en alles wat je me geleerd hebt 🍀 Je gaat nog heel veel mensen goed helpen!
Esther van der Slik
huidspecialist bij Skinfluencers

Jij bent uniek

Ik vind het heerlijk om te ontwerpen. In mijn vorige beroep deed dat met fysieke producten. Nu doet ik dit met mentale uitdagingen.

Jij bent uniek. Er is ook geen specifieke oplossing die voor iedereen geldt. Vandaar dat ik samen met jou een oplossing creëer die voor jou het best werkt. En ook waarmee jijzelf het best werkt. 

Het gaat erom dat jij zelfredzaam wordt en niet afhankelijk van een chemisch pilletje waarvan je niet weet wat het precies doet. Ook wil ik dat je zonder mij jezelf in de beste versie van jezelf kunt brengen. Waar je ook bent en met wie je ook bent.

Deze cursus heb ik ook zo gemaakt dat jij eenvoudig de oefening kunt volgen en voor jezelf in te zetten. 

Cursus succesvol Communiceren

Garantie

Ga gewoon 15 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Garantie

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Albert Buschgens

Ik hoop dat ik snel met jou mag samenwerken om ook jouw problemen weg te nemen.

Met energieke groet,

Albert
Life Coach Met pit

P.S. 1: Wat je krijgt

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

P.P.S. 2: Wat je mist

Als je dit niet koopt? Wat dan?

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst
          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf
          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie 

Samenvatting bestelling tonen
€97.00
Product Subtotaal
Cursus succesvol Communiceren
Communiceer als een pro. Alles dat we hebben is communicatie. Weet hoe je eenvoudig de ander positief beïnvloedt..
  × 1
97.00
Subtotaal 97.00
btw 0.00
Totaal 97.00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Jouw Producten

Product
Quantity
Price
Communiceer als een pro (#1008)
+
97.00

Betaling

 • Pay with your credit card via Stripe

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus succesvol Communiceren
Communiceer als een pro. Alles dat we hebben is communicatie. Weet hoe je eenvoudig de ander positief beïnvloedt..
  × 1
97.00
Subtotaal 97.00
btw 0.00
Totaal 97.00
Privacy

Ik bescherm jou privacy

Tevreden

100% Tevredenheid Garantie

Informatie

Jouw informatie is veilig bij mij

Garantie

100% Geld Terug. Geen Risico

Heb jij helemaal geen klik met dit product en je ervaart geen resultaten, dan krijg je direct je geld terug.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht even! Je opdracht is bijna compleet, maar wellicht past deze aanbieding wel bij jou.

Ik heb hier een prachtige eenmalige aanbieding.

Vind Je Doel in Je Leven.

27.00
Hoeveel rust zal jij hebben als jij wist wat jouw doel in het leven is.

Wat als je weet waar je warm voor loopt en energievol wakker van wordt? Hoeveel makkelijker worden dan jouw keuzes? Hoeveel meer vertrouwen heb je dan?
Veelal krijg ik dus deze vraag en daarom heb ik een cursus gemaakt die jou stap voor stap meeneemt op de reis naar jouw doel. Ontdek ook jouw talenten.

Nu heb ik de stap om deze te kopen heel klein gemaakt.