Vrijheid is een groot goed en daarom is het jammer dat een irreële angst vaak deze vrijheid belemmert.
Haal die angst weg, zodat je weer vrij bent.

Door middel van een paar aanpassingen in je denken en doen kan jij snel angst, stress en paniekvrij zijn. Dit allemaal zonder ellenlange therapiesessies en pillen.

Beste zoeker vrijheid,

Ik stel direct maar een paar vragen om zeker te weten of je hier goed zit. Want als we ergens op focussen, laat het dan op het juiste zijn. 

 • Ben jij opzoek naar het vrij zijn van stress? 
 • Of gewoon de dag onbezorgd en zonder gepieker doorkomen? 
 • Of leven zonder dat je angst hebt voor paniek? 
 • Of kunnen genieten van voorbereidingen van een vliegreis?

Wanneer je deze vragen met ja beantwoord hebt dat zit je goed. Je kunt dus angstvrij zijn, zonder gepieker en zonder angst. 

Waar baal jij van??

Ik ken veel mensen die heel veel bezig zijn met het feit dat ze niet durven te vliegen. Het is een angst die ze niet durven te vertellen, of waarbij ze het gevoel hebben dat ze veel voor anderen verpesten. Denk aan partner of kinderen. Daarnaast mis je veel vrijheid. 

Het is eenvoudiger weg te nemen dan je denkt.

Nu wil ik je eerst vertellen dat ik vliegtuigbouwkunde gestudeerd heb. Ik weet hoe veilig een vliegtuig is. Echter, jij weet ook dat vliegen de veiligste manier van transport is. Dit weet je op bewust niveau, maar op onbewust niveau speelt er een heel ander verhaal.Daar regeert angst en paniek. Wanneer je alleen al aan vakantie denkt komt de spanning. 

Dus een gedachte triggert de spanning. Deze spanning voelt je in je lichaam. Wat je voelt is oude informatie. Heeft niets te maken met de nieuwe vlucht die je gaat maken.  Stel nu dat je het negatieve gevoel kunt loskoppelen van het idee vakantie, of alles wat daarmee te maken heeft. Ben je dan met mee eens dat de vliegangst dan weg is.

Ik ook weet dat veel mensen denken dat ze zijn zoals ze zijn en dat dit niet te veranderen is. Maar dat is niet waar. Je hele leven verander je verhalen in je hoofd. Ook angst om te vliegen is een verhaal in je hoofd dat een emotionele reactie oproept. Deze emotionele reactie voel je dus. 

Wij zijn electro-chemische wezens. Angst is een electro-chemisch verhaal. De chemie heet cortisol en adrenaline. Deze stoffen geven het effect van angst. Je kent ze wel: zweten, trillen, niet meer helder kunnen denken, hartslag omhoog, of huilen. Dit zijn allemaal reacties om jou te laten vechten of vluchten. 

Stel nu dat ik dat verhaal verander en je lichaam produceert die stoffen niet meer? Dat gevoel van de angst is dan weg. Klinkt te eenvoudig misschien, en dat weet ik, maar de ervaring leert anders. 

De technieken die ik toepas brengen oplossing en een ervan is HAVENING.

Ervaring van Ilona uit Zoetermeer

Albert heeft mij in twee sessies van mijn vliegangst afgeholpen. Ik vond het al eng om erover te praten, maar Albert stelt je met een grapje en een informele sfeer snel op je gemak. We zijn eerst op zoek gegaan naar de oorzaak van de angst. Die lag in mijn geval wonderlijk genoeg deels bij een auto-ongeluk in mijn jeugd. Daar denk je zelf toch niet aan?

Toen dat eenmaal duidelijk was, konden we hiermee verder om dit op te lossen. Het fijne vond ik dat Albert je ook handvatten meegeeft om jezelf weer op het juiste spoor te zetten als de angst weer de kop op steekt. Vliegangst zal nooit meer mijn vakantieplezier verpesten!

Ilona

Ik zet o.a. Havening al 5 jaar heel succesvol in bij vliegangst

Vanaf 2007 help ik mensen om van angsten, fobieën, trauma’s en  PTSS af te komen. Hier gebruik een aantal zeer effectieve technieken voor. Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met Havening.

De videobeelden spraken voor zichzelf. Mensen met hevige trauma’s en angsten raakten als sneeuw voor de zon hun problemen kwijt. Ik kocht de opleiding en voor ik het wist vloog ik naar Spanje. Een week lang training en heel veel waardevolle technieken rijker. Wat een rijkdom en wat fijn dat ik ook op deze manier mensen kan helpen.

Vanaf de eerste dag, en dat is dus alwaar 5 jaar geleden, ging ik deze techniek met anderen delen. 

Delen in mijn praktijk tijdens bijna elke behandeling, en nu ook via de cursus. Nu kan iedereen dit kan leren in haar of zijn eigen tijd en op elk moment. 

Het mooie aan Havening is dat het kinderlijk eenvoudig is.  Je kunt het alleen doen. Een sessie kost je dan slechts 10 minuten. Daarnaast kun je ook anderen helpen, bijvoorbeeld je partner of kinderen. 

Het zou zo mooi zijn als jij ook deel uitmaakt van een groeiende groep mensen die oude angsten, trauma’s of fobieën wegnemen met een veilige techniek, in plaats van medicatie. 

Simpele methode die iedereen kan leren

Self-Havening

“Hè??? Hoe dan??

Even een kort verhaal: Dit gebeurde bij mijn eerste klant (Iemand die paniekaanvallen had en steeds meer angst voor de angst kreeg). Ik vertelde haar over mijn nieuwe techniek en of zij dit ook wilde. 

Ze keek me wat argwanend aan, maar stond me toe om het te doen. 

Ik vroeg haar een eenvoudige, maar toch storend “iets” te nemen dat haar geregeld angsten bracht. 

Ze wist wel iets. Ik vroeg haar hoe erg het was op een schaal van 0-10. 

Waarbij 0 een ei bakken is (als jij dat ook makkelijk vindt 😉 en 10 ongelooflijk erg. Ze gaf aan dat het 6 á 7 was. Ik startte de Havening techniek.

Na ongeveer 5 minuten vroeg weer een cijfer tussen 0-10 te geven. 

Stomverbaasd en met een lach op haar gezicht zei ze dat het weg was. “Hè??? Hoe dan??

Vraagteken - Hoe dan

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. 

Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Als je iets aanleert, kun je het ook afleren

Allemaal weten we dat we niet geboren zijn met angsten (bijvoorbeeld vliegangst), paniek, stress, depressies of PTSS. Dit is later in je leven gekomen en vaak onbewust aangeleerd of door een ernstige gebeurtenis (shock).

Maar wacht even…. als het aangeleerd is, kun je het ook afleren. En dit werd mijn slogan. Wat doe ik om in paniek te raken en wat kan ik veranderen waardoor het wegblijft.

Daarnaast onderzocht ik technieken om angsten, paniek, stress, depressies of PTSS op een diepere laag weg te nemen. Vliegangst is in vergelijk met PTSS een eenvoudig angst om weg te nemen.

Waarom heb ik zoveel vertrouwen in mijn werkwijze?

Ik heb gemerkt dat de manier waarop ik werk direct contact maakt met het on(der)bewuste. Alles dat we doen is voor 95% onbewust – oftewel op de automatische piloot. We hebben niet eens in de gaten wat we doen, toch? Je loopt zonder na te denken, drinkt water zonder na te denken, poetst tanden gedachteloos, eet, enzovoort. Dit zijn dan gewone zaken, maar ook angst, stress, fobie en trauma roepen we onbewust en onbedoeld op.

In mijn manier van werken maak ik het – door mijn technische insteek – eenvoudig om te begrijpen wat je doet, waarom je het doet, wat het met je doet en waarom het werkt.

Als je snapt wat je doet geef je de oplossing een hand…

Steeds hoor ik tijdens mijn coaching en training: “Oh, zit het zo? Logisch! Maar dan hoef ik alleen maar en…” Of je nu snapt hoe een kast in elkaar gezet wordt of hoe je een angst oproept of een andere blokkade; als je eenmaal weet hoe het werkt dan is het “makkelijker” om het te herstellen.

Elke keer als mijn cliënt het bekende kwartje hard hoort vallen beseft hij of zij direct dat de vrijheid aan de deur klopt en dat de blokkade het pad heeft gevonden om je te verlaten. De nieuwe mogelijkheden in de toekomst worden weer gevoeld en gezien. Het wordt vaak letterlijk verwoord.

Van Piet paniek naar relax

Misschien komt het nog niet helemaal binnen maar een relax leven is aanstaande als je de technieken die ik gebruik tot je neemt. Alles wat ik je leer heb ik op mezelf toegepast. En hé, ik heb er wel mijn best voor gedaan. Lopen ging niet in één dag, zo ook schrijven en lezen. Oefening baart kunst en oefening/herhaling is de moeder van alle vaardigheden.

Wanneer jij vol energie aan de slag gaat met de online cursus vind je verschillende technieken en kun je zelf ontdekken welke voor jou het beste werkt. Je kunt ze met mij overleggen en je kunt steun vragen om het maximale uit de cursus te halen.

VRIJHEID wordt geschreven in hoofdletters

Heb je eenmaal je favoriete oefeningen gevonden dan ga je daarmee aan de slag. Snel zul je ontspanning vinden en steeds meer richting geven aan een nieuwe toekomst zonder emotionele blokkades, maar wel een route naar mogelijkheden en geluk.

De wereld ligt weer aan je voeten en VRIJHEID wordt geschreven in hoofdletters.

Cursus Stop Vliegangst

Voor wie is deze methode bedoeld

Niet

– Wanneer jij denkt dat je toch niets aan je angst, stress, fobie of paniek kunt doen.

 – Wanneer het jou niet zoveel uitmaakt dat je thuis zit of dan maar niet de kansen wilt pakken.

 – Wanneer je meer vertrouwen in medicatie hebt.

 – Wanneer je het liefst in je huidige “circle of confidence” blijft.

Wel

– Wanneer jij bereid bent energie te willen stoppen in je pad naar beter.

 – Wanneer jij uit je “circle of confidence” durft te stappen met mijn begeleiding.

 – Wanneer jij duidelijk ziet dat een leven zonder de paniek, stress, angst of fobie een beter leven is.

 – Wanneer jij energie hebt en mij durft uit te dagen en jezelf te stretchen.

 – Wanneer jij weet dat er meer in je zit dan je nu toont.

 – Wanneer jij niet met de meute meehuilt, maar een plan hebt naar beter.

 – Wanneer jij leeft met een doel.

 – Wanneer jij strijdlust hebt en weet dat jij diegene met angst niet meer wilt zijn.

Waar bestaat de cursus uit

 • Theorie bestaande uit 5 afzonderlijke modules met een waarde van € 139,- De theorie vertelt je exact hoe een blokkade (paniek, fobie, angst, etc) ontstaat. Gedetailleerd krijg je uitleg zodat je zelf een kenner wordt en ook anderen kunt helpen zoals familie of kinderen. Door de kennis en oefeningen ga je je blokkade wegnemen. 
 •  
  Werkboeken (4) met een waarde van € 24,- De werkboeken geven praktische oefeningen die het onbewuste aanzetten tot blijvende verandering.
 •  
  Verdiepingsoefeningen met een waarde van € 17,- Verdieping gaat net iets verder dan de werkboeken.
 •  
  Mp3 trance opnames met een waarde van € 49,- Deze 30 minuten durende trance Mp3 helpt jouw onbewuste om op een auditieve manier te veranderen.
 •  
  Mp4 subliminals om het onbewuste te veranderen met een waarde van € 49,- Deze 10 minuten durende trance Mp4 helpt jouw onbewuste om op een visuele manier te veranderen.
 •  
  MP4 kloppen om emoties los te laten met een waarde van € 49,- Deze methode zorgt ervoor dat oude energie dat vastzit in de meridianen (energiebanen) weer vrij kan stromen en zo blokkades wegneemt. Deze eeuwenoude methode werkt 100% 
 •  
  MP4 Event Havening. Psycho-sensorische therapie die enorm effectief is bij amygdala gerelateerde problematiek. € 49,00 Zie ook: stop-traumas-met-havening
 •  
  Om de cursus op z’n best te laten slagen begeleid ik je 1 keer online via Zoom. Wanneer je wilt kun je ook naar de praktijk komen. € 125,00

Als ik alle onderdelen los verkoop heeft dit een waarde van € 501,00, maar niet voor jou...

 • Wat kost het je als je je werk niet meer kan doen?
 • Wat kost het je emotioneel als je aan huis gebonden zit?
 • Wat is jouw eigen risico?
 • Wat heb je er voor over om vrij te zijn?

Garantie

Ga gewoon 15 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Garantie

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Kijk dit krijg je allemaal

Om jouw angst, paniek of trauma weg te nemen is Havening de oplossing. Naast dat je probleem weggaat, krijg je ook meer zelfvertrouwen, een krachtige zelfbeeld en kom je beter voor jezelf op. Al deze positieve eigenschappen hepen je om meer uit je toekomst te halen en gelukkiger te leven.

Dus dit hele pakket niet voor €6.250,00, maar voor slecht een fractie hiervan: €167,00. Dat is nog geen €0,50 per dag. Je krijgt er twee volwaardige cursussen voor. 

Neem nu actie voordat het weg is.

Er is geen enkel risico, omdat je de 15 dagen – niet goed geld terug – garantie hebt.

Als jij tot hier bent gekomen dan:
          + weet je dat je dit wilt
          + dan heb je een vertrouwd gevoel
          + dan geloof je wat de recensies schreven
          + dat je geen geen spijt zult hebben
          + dat deze kans pakken gewoon een “must “ is

Bedankt voor het lezen van deze aanbeveling en waarvan ik hoop dat je deze koopt. Wanneer niet, dan wens ik je heel veel succes en wellicht kan ik een andere keer jou helpen met iets anders. 

Albert Buschgens

Ik hoop dat ik snel met jou mag samenwerken om ook jouw problemen weg te nemen.

Met energieke groet,

Albert
Life Coach Met pit

P.S. 1: Wat je krijgt

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

P.P.S. 2: Wat je mist

Als je dit niet koopt? Wat dan?

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst
          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf
          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie