Cursus Havening

NLP – HT

Current Status
Not Enrolled
Price
koop
Get Started

Wanneer mensen bij de dokter komen en er wordt een trauma, fobie, angst of PTSS gediagnosticeerd, dan is de kans groot dat er antidepressiva wordt voorgeschreven. Zelf hoop ik dan dat men eerst bij deze cursus terechtkomt en leest wat NLP – Havening zal betekenen.

Havening is ontwikkeld door neurochirurg Dr. Ruden na jaren research. De resultaten zijn echt overweldigend. Na 1 sessie ben je al grote delen van je probleem kwijt. Met de cursus kun je thuis aan de slag of samen met mij. Havening verricht “wonderen” en lijkt wel magisch. Ik wens jou ook een leven vol betekenis waarbij angst geen rol meer speelt.-


Disclaimer

Kritische noot
Alvorens met de oefeningen aan de slag wordt gegaan, wordt met nadruk gesteld dat alle verantwoordelijkheid voor het doen van deze oefeningen bij de cliënt zelf ligt. Er is geen mogelijkheid op enigerlei wijze de verkopende partij, The Mindset Power, aansprakelijk te stellen voor enig ontstaan ongemak. Bij twijfel is het aldus raadzaam om voorafgaand aan het doen van de oefeningen, deze te bespreken met arts of therapeut.

Zeker cursisten die medicijnen slikken wordt geadviseerd om de oefeningen met arts of therapeut te bespreken voordat hiermee wordt aangevangen.

Begin eenvoudig
Begin elke oefening met iets eenvoudigs (dus een klein probleem) waarbij nauwelijks of geen emotie komt kijken. Vraag, wanneer nodig, iemand aanwezig te zijn bij een oefening. Dit kan een veilig gevoel geven en heeft als bijkomend voordeel dat de ander feedback kan leveren.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection