Gratis download

Ontdoe je van mentale pijnen als paniek, stress, angst, fobieën, trauma's en PTSS in 4 sessies. Bouw daarnaast aan je mentale weerbaarheid. 


Gratis E-book 

Meer dan 90 pagina's inspiratie, tips en oefeningen. 


Zorg dat je weer grip krijgt op je leven. Het begon allemaal zo mooi (voor de meeste van ons). Je wordt geboren en in het begin komt alles naar je toe. Tot het moment dat de volwassen mens zich met jou gaat bemoeien. 

Projectie na projectie vindt er plaats. Steeds meer wordt jij als kleine individu in een "maatpak" van de ander gepropt. Kun je er iets mee? Nee! Je bent te afhankelijk van de ander. 

Weglopen betekent de onveiligheid in. Die onveiligheid komt later pas. Op het moment dat het "innerlijk kind" weer die gevaren ziet. Jij als volwassene (die dit ineens gaat voelen) snap er emotioneel niets van, maar toch is er ineens die angst, die spanning, die stress of paniek.

We leven niet om antistress medicatie te slikken, maar om te genieten. Om ons licht te laten schijnen. En heus... met de juiste hulp kun je gewoon weer die oude patronen weghalen. 

Je krijgt weer ruimte en lucht. Je ziet ineens weer hoe mooi het leven kan zijn. Je staat weer lachend op. Ik hou van lachen en plezier. Laat me je helpen om die lach weer op je gezicht te toveren. 

Liefs,

Albert

KANTOOR
Plaats: Zoetermeer
Telefoon: 0636430220
Email: admin@mindsetpower.nl
BTW: 8059.02.958.B01
KvK: 27164775 Haaglanden

SOCIAL MEDIA

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection