Gratis download

Ontdoe je van mentale pijnen als paniek, stress, angst, fobieën, trauma's en PTSS in 4 sessies. Bouw daarnaast aan je mentale weerbaarheid. 

Havening


Gratis E-book inclusief video

Leer nu wat Havening voor jou zal betekenen. Niet alleen lees je dit in dit Ebook, maar ook een uitgebreide video neemt je mee achter de technieken van Havening.

Volgens Dr. Steven Ruden en Dr. Ronald Ruden, de ontwikkelaars van de techniek, helpt therapeutische aanraking bij de behandeling van psychische symptomen. Deze nieuwe revolutionaire methode verandert de neurale paden in de hersenen die verband houden met emotionele stress.

De theorie berust op het idee dat aanraking de aanmaak van Serotonine, Oxytocine en GABA in je hersenen zal stimuleren. De aanraking zorgt dat de breinfrequentie enorm daalt. Dit helpt jou op zijn beurt om te ontspannen en los te komen van de verontrustende herinnering of ervaring.

Er is bewezen dat de afgifte van Serotonine, Oxytocine en GABA een rustgevend effect heeft dat helpt bij het verlichten van psychische symptomen en voorkomt dat pijnlijke herinneringen nog deel uitmaken van je leven.

Kortom, deze aanpak is bedoeld om jou in een aantal korte sessies te helpen een ‘veilige haven’ voor jezelf te creëren.

KANTOOR
Plaats: Zoetermeer
Telefoon: 0636430220
Email: admin@mindsetpower.nl
BTW: 8059.02.958.B01
KvK: 27164775 Haaglanden

SOCIAL MEDIA

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection