Home

Koop
5 Krachtige Technieken

5 Krachtige Technieken Om Je Direct Goed Te Voelen

Krachtige NLP technieken die je overal kunt inzetten om goed te voelen.
koop
Cursus Havening

Havening

Leer hoe je met eenvoudige handbewegingen trauma's, Fobieën, angsten of PTSS wegneemt. Niet alleen help je jezelf ermee, maar ook de mensen om je heen.
Koop
Purpose in your life

Vind je purpose

Doe een aantal krachtige en bewezen oefeningen en vind jouw doel. Wanneer jij je doel weet, geeft dit direct rust en je komt in actie.
Koop
Cursus stop belemmerende overtuigingen

Overtuigende Mindset breng je verder

Om "vrij te zijn" en onbelemmerd actie te kunnen nemen, moeten je negatieve overtuigen weg zijn. In deze cursus leer je stap voor stap hoe dit te doen.
Koop
Cursus 100% Zelfvertrouwen

Mindset met 100% zelfvertrouwen

Om stap voor stap uitdagende doelen te bereiken is zelfvertrouwen nodig. Als je dit nu mist, kun je het leren. Deze cursus helpt jou deze weer te vinden.
Koop
Cursus succesvol Communiceren

Communicatie bepaalt je mindset

Alles is communicatie. Je praat jezelf naar de top, maar ook in de put. Leer zelf jouw onbewuste taal te veranderen. Leer jezelf positief te beïnvloeden.
Koop
Cursus stop paniek aanvallen

Paniekaanvallen is een mindset – Stop het nu

Nooit meer paniekaanvallen. Al denk je dat je hier nooit meer van afkomt, hier is een manier dat het lukt. Het is mij gelukt en ik leer jou hoe ik dit gedaan heb.
Koop
Cursus Stop Angst en Onzekerheid

Reset je Mindset Stop Angst en Onzekerheid

Angst is een slechte raadgever. Angst houd je tegen. Deze uitgebreide cursus leert jou nu hoe zekerheid creëert en stappen durft te zetten zonder angst.
Koop
Cursus Stop Vliegangst

Verander mindset is Stop Vliegangst

Kunnen reizen is vrij zijn. Vliegangst ontneemt jou die vrijheid en dat is jammer. Leer de juiste stappen en zorg ervoor dat je nu vrij kunt zijn van deze angst.