Overtuigingen Zijn Je Rem- of Gaspedaal. Het Zorgt Ervoor Of Je Dat Bereikt Wat Je Het Liefst Nastreeft.

Beste bezoeker,

Ik hoop dat je overtuigd raakt dat deze cursus jou gaat helpen om met meer overtuiging keuzes te maken, of mensen positief te benaderen of te beïnvloeden.

De overtuiging

Ik ben ervan overtuigd of ik weet het zeker zijn stelligheden. Het zijn vaak de hakken in het zand of te wel het rempedaal. Een overtuiging zit diepgeworteld. Overtuigingen zitten vast aan jouw waarden. Overtuigingen zoeken altijd naar bewijs. 

Stel dat jij jezelf niet goed genoeg vindt, maar iemand komt naar je toe en die geeft een paar voorbeelden van positieve kanten van jou. Je luistert en denkt: “tja, dat is zo, MAAR….. en je noemt er direct een paar die ooit eens minder gingen. 

Hoe komt dit nu? Boven je overtuigingen heb je waarden. Waarden zijn bijvoorbeeld: geluk, samen, perfectie, liefde, op tijd zijn, enzovoort. Stel  je leeft volgens de waarde perfectie dan kunnen er geen activiteiten tussenzitten die mis gingen. ook al zeggen mensen nog zulke aardige dingen, jij zoekt de uitzonderingen. 

Hoe ontstaat een overtuiging?

Model van de overtuiging

Een overtuiging is vaak een momentopname en iets dat je is meegegeven. Een criteria is een waarde. Jij vindt dat iemand direct moet luisteren als je wat zegt. Wanneer dit niet gebeurt vindt jij dat iemand maling aan je heeft. Vervolgens zie jij moeder die drie keer iets moet vragen aan haar dochter. Jij denkt direct: “dat meisje heeft maling aan haar moeder”. 

De vraag is nu: waar komt de creteria vandaan en wat was ooit de eerste gebeurtenis waarop dit alles gestoeld is. Geloof me dit voeren we echt ver door. Heb je ooit slechte ervaringen gehad met een baas met flaporen, dan kan jouw brein dit generaliseren tot: iedereen met flaporen is onaardig. Wanneer iemand dan toch aardig is, dan zoekt jouw brein naar een momentn van onaardigheid. Heb je dat gevonden dan zeg je: “zie je, ik dacht het wel”.

Begrijp me goed… dit gaat onbewust en onder de radar. 

 

Wat brengt verandering

Een overtuiging is een koppig ding. Het kan je voortstuwen en remmen. Nu ben jij hier niet om nog meer voortgestuwd te worden, maar eerder om van die negatieve belemmerende overtuigingen af te komen. Overtuigingen als:

 • Ik ben niet goed genoeg
 • Ik mag er niet zijn
 • Ik voel mij niet veilig
 • Ik ben onbelangrijk
 • Niemand houdt van mij
 • Ik hou niet van mijzelf
 • Ik ben (te) lelijk, te dik of te dun
 • Ik ben niet goed genoeg
 • Ik ben het niet waard
 • Ik moet perfect zijn
 • Ik moet alles onder controle houden
 • Ik mag niet genieten
 • Het leven is een lijdensweg
 • Geld is slecht
 • Succes is niet voor mij weggelegd
 • Ik ben bang voor verandering
 • Ik ben bang voor conflicten
 • Ik ben bang om te falen
 • Ik ben bang om verlaten te worden

Wanneer jij nu die hierboven genoemde  overtuigingen kan veranderen naar positief, dan zal jouw toekomst er heel anders uitzien. Een overtuiging is in eerste instantie een gedachte, toch? Laat nu het volgende even binnenkomen.

Zaai een gedachte, oogst een daad. 
Zaai een daad, oogst een gewoonte. 
Zaai een gewoonte, oogst een karakter. 
Zaai een karakter, oogst een bestemming.

Met andere woorden; waar jij veel aan denkt en van overtuigd bent, smeedt jouw bestemming. Wanneer dit negatieve overtuigingen zijn, dan weet je waar het kan eindigen. 

Oplossingen

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee om negatieve overtuigingen te veranderen. Er zijn 6 verschillende oefeningen om jouw overtuigingen te veranderen. Niet zomaar op bewust niveau, maar op onbewust niveau veranderen je ze. Heel krachtig. Moeilijk? Nee, zeker niet. Het is een kwestie van doen.

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. 

Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Als je iets aanleert, kun je het ook afleren

Allemaal weten we dat we niet geboren zijn met angsten, paniek, stress, depressies of negatieve overtuigingen. Dit is later in je leven gekomen en vaak onbewust aangeleerd of door een ernstige gebeurtenis (shock).

Maar wacht even…. als het aangeleerd is, kun je het ook afleren. En dit werd mijn slogan. Wat doe ik om in paniek te raken en wat kan ik veranderen waardoor het wegblijft.

Cursus stop belemmerende overtuigingen

De modules

De online cursus Havening bestaat uit 8 modules. Elke module heeft een introductie video waarin exact wordt verteld waar je de bepaalde techniek inzet. Daarnaast krijg je een instructievideo waarin ik exact laat zien hoe je de Havening handelingen doet en wat je allemaal zegt of denkt.

Module 1, Introductie Havening Techniek
Een duidelijke uitleg over de Havening Techniek en hoe deze in te zetten.

Module 2,Havening Event Techniek (€ 29,70)
Met deze module haal je moeiteloos oude trauma’s en angsten weg.

Module 3, Havening Transpirational Techniek (€ 29,70)
Wanneer jij niet precies weet waar de stress, angst of spanning vandaan komt zet je deze techniek in.

Module 4, Havening Affirmational Techniek (€ 29,70)
Deze module zorgt ervoor dat je oude overtuigingen omzet van negatief naar positief.

Module 5, Havening Hopeful Techniek (€ 29,70)
Maak jouw weerbaarheid groter met de module.

Module 6, Havening Iffirmational Techniek (€ 29,70)
Met deze module zorg je dat je een nieuwe perceptie krijgt op bepaalde negatieve oude patronen.

Module 7, Havening Outcome Techniek  (€ 29,70)
Gek genoeg kun je voor je brein de uitkomst veranderen. De techniek in deze module helpt jou daarbij.

Module 8, Havening Role Techniek (€ 29,70)
Wanneer een bepaald persoon in jouw leven een negatieve rol heeft gespeeld verander je dit met deze module.

 Deze 8 modules verkoop ik voor een stuk lagere prijs dan mijn eigen investering van destijds. Jij bespaart enorm veel, omdat je nu zelf op elk moment Havening kunt toepassing.

Jij krijgt deze aanbieding om jij interesse hebt getoond in mijn eBook en waarschijnlijk actie zult ondernemen om zelf persoonlijk te groeien.

Natuurlijk kun je later op mijn site deze cursus ook bestellen, maar dan betaal je de normale prijs en mis je de bonussen. Dat zou jammer zijn, toch?

Daarnaast wil ik je nu al meegeven dat je 15 dagen gratis met de cursus kunt werken en als het je niet bevalt kun je je investering terugvragen. Geen probleem.

Er zijn standaard dus 8 modules. Als ik deze modules los zou verkopen reken ik er € 29,70 voor. Totaal zou dit dus al 8 x € 29,70 = 237,60

Maar jij krijgt ook als bonus de online cursus “Stop Belemmerende Overtuigingen”. Deze cursus sluit aan bij de cursus Havening.

Onze overtuigingen geven je energie of houden je tegen. Het is dus belangrijk om belemmerende overtuigingen weg te nemen. Deze cursus helpt jou stap voor stap om deze negatieve overtuigingen te elimineren. 

Dit betekent dat je blokkades oplost. wanneer de blokkade weg is, is de weg vrij om verder te groeien en kansen te pakken in plaats van ze te vermijden. 

Wat betekent dat voor jouw toekomst op persoonlijk gebied, werk, gezin of relatie?

De cursus Stop Belemmerende Overtuigingen verkoop ik voor €47,00. Dus Havening plus Stop Belemmerende Overtuigingen is totaal €284,60. Maar jij betaalt dat niet. 

Nog even herhalen

Je krijgt:

Module 1, Introductie Havening Techniek voor €29,70

Module 2, Havening Event Techniek voor €29,70

Module 3, Havening Transpirational Techniek voor €29,70

Module 4, Havening Affirmational Techniek voor €29,70

Module 5, Havening Hopeful Techniek voor €29,70

Module 6, Havening Iffirmational Techniek voor €29,70

Module 7, Havening Outcome Techniek voor €29,70

Module 8, Havening Role Techniek voor €29,70

Online cursus Stop Belemmerende Overtuigingen voor €47,00

Beide cursussen zijn twee jaar op elk moment te bekijken.

Totaal prijs: € 284,60 (niet voor jou hoor – lees even verder)

Bedenk verder nog de voordelen die er zijn met online werken:

 • geen reistijd
 • je leert waar je wilt
 • je leert wanneer je wilt
 • je kunt het anderen leren
 • je kunt het herhalen zo vaak je wilt

Ik investeerde meer dan €2.500,00 in deze cursus en dit was me volledig waard. Maar dat hoef jij niet te doen. Naast de investering van €2.500,00 moest ik ook 30 cliënten behandelen met Havening en hier rapporten van maken en naar de Havening Organisatie sturen om mijn Practitioner Certificaat te krijgen. Deze investering van 30 Havening uren met cliënten en nog 15 uur administratie is ook gelijk aan € 3.750,00.

Dus in totaal investeerde ik €6.250,00 om het ook jou te leren. 

Ik hoop dat jij er snel bij wilt zijn om deze cursus te starten. Niet voor €6.250,00 natuurlijk wat ik het gedaan. Ook niet voor €3000,00 en ook niet voor de €284,60. Wat het 100% waard is.

Nee… als jij NU beslist dan krijg je dit voor slechts €167,00

Garantie

Ga gewoon 15 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Garantie

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Kijk dit krijg je allemaal

Om jouw angst, paniek of trauma weg te nemen is Havening de oplossing. Naast dat je probleem weggaat, krijg je ook meer zelfvertrouwen, een krachtige zelfbeeld en kom je beter voor jezelf op. Al deze positieve eigenschappen hepen je om meer uit je toekomst te halen en gelukkiger te leven.

Dus dit hele pakket niet voor €6.250,00, maar voor slecht een fractie hiervan: €167,00. Dat is nog geen €0,50 per dag. Je krijgt er twee volwaardige cursussen voor. 

Neem nu actie voordat het weg is.

Er is geen enkel risico, omdat je de 15 dagen – niet goed geld terug – garantie hebt.

Als jij tot hier bent gekomen dan:
          + weet je dat je dit wilt
          + dan heb je een vertrouwd gevoel
          + dan geloof je wat de recensies schreven
          + dat je geen geen spijt zult hebben
          + dat deze kans pakken gewoon een “must “ is

Bedankt voor het lezen van deze aanbeveling en waarvan ik hoop dat je deze koopt. Wanneer niet, dan wens ik je heel veel succes en wellicht kan ik een andere keer jou helpen met iets anders. 

Albert Buschgens

Ik hoop dat ik snel met jou mag samenwerken om ook jouw problemen weg te nemen.

Met energieke groet,

Albert
Life Coach Met pit

P.S. 1: Wat je krijgt

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

P.P.S. 2: Wat je mist

Als je dit niet koopt? Wat dan?

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst
          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf
          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie 

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection