Leer nu de juiste technieken en manieren om je purpose te vinden.

In mijn praktijk gaat het om Mindset. Je Mindset is bepalend of je je doelen haalt of niet. Maar ja… wat zijn je doelen en waarom doe je iets? De vraag is dan ook vaak: Wat is mijn doel in het leven?” Leer nu de juiste technieken en manieren om je purpose te vinden.

Beste zoeker naar geluk en ontspanning,

Ik stel direct maar een paar vragen om zeker te weten of je hier goed zit. Want als we ergens op focussen, laat het dan op het juiste zijn. 

 • Ben jij opzoek naar het vrij zijn van stress? 
 • Of gewoon de dag onbezorgd en zonder gepieker doorkomen? 
 • Of leven zonder dat je angst hebt voor paniek? 

Wanneer je deze vragen met ja beantwoord hebt dat zit je goed. Je kunt dus stressvrij zijn, zonder gepieker en zonder angst. 

Wat is het geheim van een geïnspireerd leven?

Zingeving!

Heb jij ook geregeld die vraag waarom je doet wat je doet? Ben je niet tevreden met je werk en denk je dat er meer is? Ben je onrustig en weet je dat er een doel is waarbij je meer uit jezelf haalt?
 
Wanneer dit zo is, dan is deze cursus een aanrader. Je gaat stap voor stap leren om bij je kern te komen en meer tevreden te worden met je leven. Je staat weer op met een glimlach en gaat fluitend op pad.   
 
Ik kan jou helpen om weer dicht bij je kern te komen en weer te leven met jouw talenten en passie.

Ervaring van Frank uit Zoeterwoude

Ik vond deze cursus heel aangenaam en kwam deze bij toeval tegen op mijn pad. Je begrijpt al… ik was er bewust niet echt naar op zoek. Omdat het laagdrempelig was, heb ik deze gewoon gekocht om te kijken wat het inhield (je hebt tenslotte 12 dagen om er mee te werken) en wat het eventueel zou brengen.

Dat is interessant. Het bracht me heel wat. Als eerste begon ik in te zien dat ik vaker dat verwacht een andere pet draag en dat ik bij sommige omstandigheden me best vervelend voelde. De oefeningen gaven ineens inzicht in mijn kracht, talenten, overtuigingen, waarde, enzovoort.

Ik ging steeds meer inzien waar en met wie ik mij opperbest voelde en derhalve het beste uit mezelf haal. Ik leerde dat ik meer een teamspeler ben dan een einzelgänger. Hier was ik sowieso al heel blij mee, want ik wilde altijd voor mezelf beginnen. Dat voor mezelf beginnen is ook gebeurt, maar ik zorg er wel voor dat ik in de buurt blijf van teams. 

Al met al heeft deze cursus me meer inzichten gegeven dan de prijs zou vermoeden.

Groet, Frank

 

Vind je doel in het leven thuis met deze cursus. Niet alleen op PC, maar ook tablet, Chromebook en mobile.

Wat is de inhoud van de cursus?
1. Basishouding om bewust, leergierig en ijverig te zijn.
2. Video met stap voor stap uitleg.
3. Negen video’s met uitleg van A tm I om jouw de basis voor verandering te geven.
4. De heen weg naar de ontdekking van wie je bent.
5. De terugweg die inbedding geeft.
6. De integratie en actie

Ben jij een doener?

Al ga je een online cursus doen, betekent dat niet dat je alleen hoeft te lezen. Nee, je leert het beste door te doen en te ervaren. Doe je dat al niet je hele leven? Kruipen, lopen, eten, praten, lezen of schrijven leerde je door te doen. 
Wanneer jij nieuwe dingen niet schuwt, wilt groeien en nieuwe technieken wilt leren op een plek waar je wilt en tijd wanneer je wilt, dan is dit echt iets voor jou. 
 

Je kunt altijd bij de cursus.

Een seminar of workshop bezoek je één keer en daarna moet je het weten. Een online cursus kun je keer op keer openen en opnieuw bekijken. Ook samen met anderen. Daarnaast kun je kiezen tussen alleen online werken, of online werken inclusief mijn persoonlijke begeleiding voor een aantal (online) sessies. Het is maar wat jouw voorkeur is. De sessies met mij behoren natuurlijk niet tot deze cursus en boek je afzonderlijk.

Ik coach al vanaf 2007

Mensen helpen vind ik geweldig. Hoe fijn is het als ik weer een client heb kunnen helpen om weer volop van het leven te genieten. 

Om te kunnen helpen heb ik heel wat opleidingen gedaan. Zo ben ik:

 • NLP Practitioner, Master en Trainer
 • Havening Practitioner
 • Hypnose therapeut
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Enneagram trainer
 • EFT practitioner
 • Matrix Energetics Practitioner
 • Energy Code Practitioner
 • Kwantum Healing practitioner
 • en zo kan ik nog wel doorgaan.

In zeker 95% van de gevallen worden mijn cliënten zo bewust dat ze met de technieken die ik ze leer weer helemaal vrij worden van de problemen die er speelden.  De kracht is het kunnen combineren van technieken. De leerling wordt de meester.

Garantie

Ga gewoon 12 dagen ontspannen aan de slag met beide cursussen. Bevalt het niet, stuur je één mailtje en je krijgt je hele investering terug. Er worden geen vragen gesteld.

Weet dat het wel alleen nu kan en dat deze online cursus alleen hier te koop is. Een unieke kans dus.

Garantie

Met liefde in elkaar gezet

Mensen helpen is mijn passie. Of je nu in mijn praktijk komt of een online cursus koopt zul je dit voelen. Lees de ervaring van Lisenka

**************

Vanaf de eerste afspraak bij Albert voelde ik me vertrouwd. Hij is rustig, positief en open. Albert heeft me geleerd dat ik zelf een keus heb hoe ik me wil voelen, dat je je gedachten niet hoeft te geloven en hoe ik een andere betekenis aan gebeurtenissen kan geven. Hij gebruikt diverse technieken die hij je ook aanleert zodat je ze in de toekomst kunt blijven toepassen. Albert luistert naar je. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik eerlijk kon vertellen wat mijn ‘problemen’ waren. Maar hij focust op de oplossing. Albert voelt als een coach, mentor, therapeut en vriend. Ik zou hem zeker aanbevelen als je handvaten voor positieve veranderingen in je leven zoekt.

************

Albert Buschgens

Ik hoop dat ik snel met jou mag samenwerken om ook jouw problemen weg te nemen.

Met energieke groet,

Albert
Life Coach Met pit

P.S. 1: Wat je krijgt

Neem dit nog even door. Als je nu koopt:

    – Je spaart een hoop uit
     – Je krijgt extra waarde als je nu besteld
     – Er is de garantie
     – Er is bewijs dat het werkt
     – Omdat het eenvoudig te doen is, geef het een kans
     – Als je voelt en denkt dat je dit wilt, is het logisch dat je er nu voor kiest
     – Klik en koop nu

P.P.S. 2: Wat je mist

Als je dit niet koopt? Wat dan?

          + Blijft alles dan hetzelfde?
                 “ Steeds de angst
                 “ Het gepieker
                 “ Negatief zelfbeeld
                 “ Angstige toekomst
          + Wordt het erger?
                 “ Deze kans gaat voorbij
                 “ Straks geeft je meer geld uit aan andere middelen
                 “ Nog meer twijfelen aan jezelf
          + Laat dit jou niet gebeuren
                 “ Neem nu actie, er is altijd nog de garantie
                 “ Zorg dat je geen spijt krijgt als het later duurder is of weg

          + KLIK en koop het nu – Je weet…je hebt garantie 

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection